Nyt badeværelse eller en mindre badeværelsesrenovering

Vi leverer smukke og funktionelle baderum i høj kvalitet

Drømmer I om at få et nyt badeværelse? Så lad indfri jeres drømme om et nyt bad og toilet. Hos Hans Johansen A/S laver vi smukke og funktionelle badeværelser til både private og erhverv i blandt andet Midtsjælland, København og Nordsjælland.

Vores murersvende har mange års erfaring, og vi lægger altid vægt på at levere et grundigt og pænt håndværk, som er kendetegnet ved høj kvalitet. Samtidig lægger vi vægt på, at vi skal overholde vores aftaler og tidsplaner. Vi ser først opgaven som udført, når vi har gjort rent efter os.

Vi klarer entreprisen og sikrer en rød tråd fra start til slut

Vi tilbyder både renovering af eksisterende badeværelser samt opbygning af helt nyt badeværelse. Renovering af badeværelser er underlagt mange regler og normer. Det hører ofte til boligens dyreste kvadratmeter, men vi kan selvfølgelig også bistå med en mindre renovering herunder omfugning eller lægning af fliser.

Vi tilbyder professionel vejledning, så I får en løsning, der passer til jeres økonomi, og som er holdbar, funktionel og pæn. Vi står gerne for alt fra nedrivning og bortkørsel af det gamle badeværelse til en komplet opførelse af det nye. Vi kan samtidig sørge for et badmobil, indtil badeværelset står klar, hvis I har behov for det.

Totalentrepriser er en del af vores ekspertiseområde, hvor vi sikrer en rød tråd gennem hele arbejdet og en løbende kontakt med de involverede håndværkere. Vi sikrer samtidig en grundig dialog med jer under processen. På den måde kan I være sikker på et resultat, der svarer til jeres forventninger – hver gang.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Vores priser for et nyt badeværelse afhænger af mange forhold. Måske er det tilstrækkeligt med en mindre badeværelsesrenovering. Måske ønsker I det hele udskiftet. Vi kommer gerne ud på en besigtigelse, hvor vi samtidig kan lave en grundig forventningsafstemning. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud.​

Kontakt os og få et godt tilbud!

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har I spørgsmål eller
​ønsker I at høre nærmere?

Ring eller skriv, og vi kan sammen finde en løsning til jeres projekt.

Hans Johansen A/S  •  Kringelholm 60, 3250 Gilleleje  •  CVR: 25358481