fade® akustikloft – akustikpuds som lyddæmpende loft

Vi har specialiseret os i lydregulering og lyddæmpning

Overvejer I at få et fade® akustikloft som lyddæmpende loft? Så lad os montere akustikpuds på jeres lofter. Hos Hans Johansen A/S har vi specialiseret os i lydregulering og lyddæmpning, som vi leverer til både private og erhverv i blandt andet Charlottenlund, Gentofte og Rungsted, men vi har også kunder i hele Midt- og Nordsjælland.

Vi har flere års erfaring, og vi lægger vægt på at være grundige og levere pæne løsninger, som er kendetegnet ved kvalitet. Samtidig lægger vi vægt på at overholde vores aftaler og levere til tiden.

​​

Akustikpuds anvendes til absorbering af lyd og støj

Hvad er et akustikloft? Der er tale om et lyddæmpende loft, som anvendes til absorbering af lyd og støj. Lofter med akustikpuds anvendes over hele verden af både private og professionelle bygherrer med stor succes. I modsætning til perforerede gipslofter fremstår disse lofter næsten uden forskel fra et almindeligt pudset loft. Det er naturligvis en fugefri løsning.

Vores akustiklofter kan med andre ord medvirke til at løse akustiske udfordringer, selvom de næsten ikke kan ses. Det er tilmed muligt at indbygge lysskinner, højttalere og emhætter med videre.​

Vi kan levere et fade® akustikloft i flere forskellige tykkelser og overflader. Det fylder 20-40 mm og kan monteres på alle overflader i alle rum. Vi kan også montere akustikvægge. Akustikpudset kan indfarves i et væld af farver efter personlige ønsker. Et akustikpudsloft kan sagtens leveres uden at involvere andre entrepriser.​

Få et lyddæmpende loft til hjemmet eller virksomheden

I moderne private hjem udgør hårde materialer såsom sten, klinker og glas en stor del af rummets overflade, og det påvirket rummets akustik. Desuden har mange boliger højt til loftet. Her kan et akustikpudset loft medvirke til, at efterklangen "dør" langt hurtigere. Dermed opleves rummet mere afdæmpet og roligt med et lyddæmpende loft.

Et akustikloft gør en betydelig forskel i hverdagen. Det gælder både hos børnefamilien med højlydt snak og løben i køkken og alrum, men i særdeleshed også i familier, hvor der er udfordringer med dårlig hørelse.

Omklædningsrum, fitnesscentre, kontorlandskaber, institutioner og receptioner kan ligeledes være præget af akustiske udfordringer. Også her kan vi være behjælpelig med løsninger, der medvirker til forbedring af akustikken og dermed en forbedring af både indeklima, arbejdsmiljø og arbejdsglæde.

Vi laver gerne et tilbud på montering af et fade® akustikloft

Kontakt os gerne for at få en snak om de muligheder, som akustikpuds giver i hjemmet eller virksomheden. Vi starter med en besigtigelse og en grundig forventningsafstemning. Herefter udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på montering af et fade® akustikloft.

Se gerne mere på www.fadeceilings.com

Kontakt os og få et godt tilbud!

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har I spørgsmål eller
​ønsker I at høre nærmere?

Ring eller skriv, og vi kan sammen finde en løsning til jeres projekt.

Hans Johansen A/S  •  Kringelholm 60, 3250 Gilleleje  •  CVR: 25358481