Vedligeholdelse​

Ønsker du professionelle fagfolk til at vedligeholde din eller jeres ejendom, står hans johansen a/s gerne til rådighed.

Grundig vedligeholdelse

Med flere års erfaring kan vi tilbyde grundig vedligeholdelse af både private boliger og erhvervsbygninger, så du er sikker på, at der altid er pænt, og så du kommer eventuelle skader I forkøbet.

Vi håndterer alt fra vedligeholdelse af facader og tage til udskiftning af defekte tagsten, vinduer og døre. Vi udfører alt arbejde efter dine behov, så det er dig, der bestemmer, hvor vi skal sætte ind.

Vi udfører vedligeholdelsen, når du har brug for det, hvad enten det er et par gange om året eller oftere. Hans johansen a/s håndterer både faste serviceaftaler og enkeltgangsservice, hvis du kun har brug for, at vi kommer én gang.

Vi klarer hesteejendomme og gårde

Hesteejendomme og gårde er et af vores ekspertiseområder, hvor vi sørger for at tilse hele ejendomme, eller blot de steder du ønsker, vi skal koncentrere os om.

Uanset opgavetype kan vi udarbejde et budget samt en handlingsplan for, hvordan vedligeholdelsen kan håndteres fremover, så du får en løsning, der er økonomisk rentabel.​

Hans Johansen A/S  -  Kringelholm 60, 3250 Gilleleje  -   Tlf.: 70 23 21 26  -   E-mail: pj@hans-johansen.dk