​Akustikpuds

Vi forhandler og udfører fade® akustikløsninger til lofter og/eller vægge.

fade® akustikpuds udføres i flere forskellige tykkelser og overflader. Lofter med fade® akustikpuds anvendes over hele verden både af private samt professionelle bygherrer med stor succes. I modsætning til perforerede gipslofter fremstår lofter med fade® akustikpuds næsten uden forskel fra et almindeligt pudset loft.

Det betyder, at fade® både er medvirkende til at løse den akustiske udfordring men samtidig næsten ikke ses.

Det er tilmed muligt at indbygge lysskinner, højttalere, emhætter mm i loftløsningen.

I lighed med alle vores andre opgaver/services udfører vi gerne Jeres loft som hovedentreprise. Vi sørger således for alle relevante håndværkere for at løse opgaven som aftalt.

fade® akustikpuds fylder 20-40 mm, og kan monteres på alle overflader og i alle rum. I moderne private hjem udgør hårde materialer som sten/kliker samt glas en stor del af rummenes overflade, som påvirker rummets akustik. Desuden har mange boliger højt til loftet. Her kan et akustikpudset loft medvirke til, at efterklangen ”dør” langt hurtigere, så rummet opleves mere afdæmpet og roligt. Dette gør en betydelig forskel i hverdagen - både hos børnefamilien med højlydt snak og leben i køkken/alrum, men i særdeleshed også i familier hvor der er udfordringer med dårlig hørelse samt brugere af høreapparater.

Omklædningsrum, fitnesscentre, kontorlandskaber, institutioner samt receptioner er ofte steder med akustiske udfordringer. Også her han vi være behjælpelige med løsninger, der medvirker til forbedring af akustikken og som følge heraf forbedring af arbejdsmiljø og -glæde.

fade® akustikpuds kan indfarves i et væld af farver, så her opnår I stor fleksibilitet i forhold til personlige ønsker.

Kontakt os gerne for en snak om muligheder. Efter forventningsafstemning samt besigtigelse udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud.

Se gerne mere på www.fadeceilings.com

Hans Johansen A/S  -  Kringelholm 60, 3250 Gilleleje  -   Tlf.: 70 23 21 26  -   E-mail: pj@hans-johansen.dk